ACCESORII ACOPERIS

13040957_1264579913553784_1471134275050251909_o

ETANSARI

Texyda Rom furnizează şi modalitatea de fixare la sistemul de tigla metalica Wetterbest. Cercetarile asupra cauzelor aparitiei defectelor la cladirile metalice au aratat ca 80% dintre acestea incep de la elementele de fixare. Deoarece elementele de fixare constituie aproximativ 8% din intregul cost al proiectului, unii constructori au tendinta sa neglijeze acest aspect vital pentru proiectul lor. Scuzele lor sunt diminuarea bugetului sau lipsa de cunoastere. Astfel, în portofoliul de produse al companiei există şuruburi de fixare, conform cu indicaţiile tehnice în vigoare. Folosirea acestora are o importanţă deosebit de mare pentru durabilitatea şi fiabilitatea acoperişului.

Pentru fixarea unei învelitoare de tigla metalica se folosesc două tipuri de şuruburi autoforante, prevăzute cu garnituri din cauciuc îmbunătăţit EPDM

MEMBRANA ANTICONDENS

Membrana anticondens reglează procesul de condensare al vaporilor și de eliminare a acestora, fiind construită pentru a nu lăsa apa să treacă. În consecință, apa care pătrunde sub învelitoarea de tigla metalica nu va umezi nici căpriorii, nici termoizolația, ci se va scurge pe membrană, de-a lungul acesteia. Vaporii se elimină astfel prin membrană, în exterior, neadunându-se în termoizolație.

Membrana anticondens garantează uscarea tuturor straturilor acoperișului, atunci când este asigurată ventilarea spațiului de sub învelitoarea principală.

Ea facilitează trecerea vaporilor de apă din interiorul termoizolației acoperișului către mediul extern. Astfel, se limitează cantitatea de vapori care se adună în structura acoperișului și se evită creearea condensului în acoperiș, în special în vata minerală.

Prin urmare, elementele structurale ale acoperișului, termoizolația și finisajul interior al imobilului nu vor fi afectate de apa rezultată din condens.

membrana-anticondens
accesorii-tabla

ACCESORII TABLA

Accesoriile din tablă plană pentru acoperiş sunt confecţionate din acelaşi material ca şi tigla metalica , acestea fiind disponibile într-o gamă variată de culori, conform paletarului Wetterbest.

Texyda Rom oferă gama completă de borduri pentru acoperis:

• Pazie
• Racord calcan
• Bordură specială calcan
• Șorț streaşină
• Dolie
• Șorț rupere pantă
• Șorț rupere pantă perete vertical
• Coamă
• Parazăpada ranforsată
• Semicoamă
• Colector fronton
• Opritor zăpadă
• Pazie colector ranforsată

*Putem produce orice tip de bordură după schiță.

FERESTRE DE MANSARDA VELUX

Ferestrele de mansarda VELUX  pot fi instalate pe acoperișuri de tigla metalica , tabla cutata sau tabla faltuita, cu panta cuprinsă între 15⁰ și 90⁰. Mai mult, acest tip de ferestre de mansardă permite instalarea în partea de jos a acoperișului, ceea ce asigură o îmbunătățire a izolației termice și creează un aspect exterior mai plăcut.

Designul exclusiv VELUX oferă până la 10% mai multă lumină naturală în cameră comparativ cu alte ferestre de mansardă.

Cautati o solutie pentru a lasa mai multa lumina sa intre in mansarda sau pod?

Alegeti VELUX, Alegeti originalul!

Cumparand o fereastra VELUX inseamna ca benefeciati de cea mai buna calitate , sustinuta de 10 ani garante!

O fereastra sigura , cu performante termice si de etanaseitate testate riguros conform standardelor Europene

…si toate acestea la cel mai bun raport calitate-pret de pe piata.

velux logo
velux-1
sistem-complet-de-drenaj

SISTEM COMPLET DE DRENAJ

Un sistem complet de tigla metalica cuprinde jgheaburi exterioare impreuna cu toate accesoriile necesare montajului.Sistemul este facut din tabla de inalta calitate ambutisata acoperita cu zinc 275g/m2 sau aluzinc 185g/m2 cu un strat de acoperire S.P.T ( strat intermediar de protectie de polimer ) avand dubla protectie de 50 microni de plastisol pe ambele fete.

Pentru că sunt produse din tablă de oţel de cea mai bună calitate sistemele de drenaj Wetterbest® pot fi utilizate în orice climat şi au o durată lungă de viaţă.

Materialul garantează rezistenţa culorilor, o utilizare fără costuri de întreţinere, rigiditate excepţională şi dilatare termică neglijabilă, indiferent de temperatură.

Mai mult, întreaga gamă de produse este disponibilă într-un spectru cromatic bogat, potrivit oricărui tip de proiect.

Sistemul de drenaj al apelor pluviale are o deosebită importanţă în funcţionalitatea şi estetica unei învelitori de acoperiş. Completează funcţionalitatea acoperişului asigurând o drenare eficientă a apei.

Componentele sistemului de drenaj Wetterbest® sunt prelucrate cu mare precizie pe linii automate de fabricaţie, la dimensiuni exacte, sunt etanşe şi rapid de asamblat şi montat.

Pentru că sunt produse din tablă de oţel de cea mai bună calitate, sistemele de drenaj Wetterbest® pot fi utilizate în orice climat şi au o durată ridicată de viaţă.

Materialul garantează rezistenţa culorilor, o utilizare fără costuri de întreţinere, rigiditate excepţională şi dilatare termică neglijabilă, indiferent de temperatură.

Mai mult, întreaga gamă de produse este disponibilă într-un spectru cromatic bogat, potrivit oricărui tip de proiect.

Sistemul de drenaj Wetterbest® este produs în două variante tipodimensionale:

  • Wetterbest® 125/88, unde jgheabul are diametrul de 125 mm şi burlanul are diametrul de 88 mm.
  • Wetterbest® 150/97, unde jgheabul are diametrul de 150 mm şi burlanul are diametrul de 97 mm.

CULORI

RAL 3005, 3009, 3011, 8004, 8016, 8017, 8019, 9010, oţel aluzincat şi oţel cu magneziu (Magnelis – în STOC!), alte culori RAL producându-se la comandă.

Culorile pot să difere în funcție de tipul monitorului. Pentru a te asigura că alegi culoarea potrivită, cere paletarul de culori de la reprezentantul Wetterbest.

Call Now Button