ACCESORII ACOPERIS

13040957_1264579913553784_1471134275050251909_o

ETANSARI

Cercetarile asupra cauzelor aparitiei defectelor la cladirile metalice au aratat ca 80% dintre acestea incep de la elementele de fixare. Deoarece elementele de fixare constituie aproximativ 8% din intregul cost al proiectului, unii constructori au tendinta sa neglijeze acest aspect vital pentru proiectul lor. Scuzele lor sunt diminuarea bugetului sau lipsa de cunoastere.

MEMBRANA ANTICONDENS

Membrana anticondens reglează procesul de condensare al vaporilor și de eliminare a acestora, fiind construită pentru a nu lăsa apa să treacă. În consecință, apa care pătrunde sub învelitoare nu va umezi nici căpriorii, nici termoizolația, ci se va scurge pe membrană, de-a lungul acesteia. Vaporii se elimină astfel prin membrană, în exterior, neadunându-se în termoizolație.

membrana-anticondens
accesorii-tabla

ACCESORII TABLA

Accesoriile din tablă plană pentru acoperiş sunt confecţionate din acelaşi material ca şi ţigla metalică, acestea fiind disponibile într-o gamă variată de culori, conform paletarului Wetterbest®.

FERESTRE DE MANSARDA VELUX

Ferestrele de mansarda VELUX  pot fi instalate pe acoperișuri cu panta cuprinsă între 15⁰ și 90⁰. Mai mult, acest tip de ferestre de mansardă permite instalarea în partea de jos a acoperișului, ceea ce asigură o îmbunătățire a izolației termice și creează un aspect exterior mai plăcut.

Designul exclusiv VELUX oferă până la 10% mai multă lumină naturală în cameră comparativ cu alte ferestre de mansardă.

Cautati o solutie pentru a lasa mai multa lumina sa intre in mansarda sau pod?

Alegeti VELUX, Alegeti originalul!

Cumparand o fereastra VELUX inseamna ca benefeciati de cea mai buna calitate , sustinuta de 10 ani garante!

O fereastra sigura , cu performante termice si de etanaseitate testate riguros conform standardelor Europene

…si toate acestea la cel mai bun raport calitate-pret de pe piata.

velux logo
velux-1
sistem-complet-de-drenaj

SISTEM COMPLET DE DRENAJ

Un sistem complet cuprinde jgheaburi exterioare impreuna cu toate accesoriile necesare montajului.Sistemul este facut din tabla de inalta calitate ambutisata acoperita cu zinc 275g/m2 sau aluzinc 185g/m2 cu un strat de acoperire S.P.T ( strat intermediar de protectie de polimer ) avand dubla protectie de 50 microni de plastisol pe ambele fete.

Pentru că sunt produse din tablă de oţel de cea mai bună calitate sistemele de drenaj Wetterbest® pot fi utilizate în orice climat şi au o durată lungă de viaţă.

Materialul garantează rezistenţa culorilor, o utilizare fără costuri de întreţinere, rigiditate excepţională şi dilatare termică neglijabilă, indiferent de temperatură.

Mai mult, întreaga gamă de produse este disponibilă într-un spectru cromatic bogat, potrivit oricărui tip de proiect.

CULORI

RAL 3005, 3009, 3011, 8004, 8016, 8017, 8019, 9010, oţel aluzincat şi oţel cu magneziu (Magnelis – în STOC!), alte culori RAL producându-se la comandă.

Call Now Button