www.tiglametalica.org

SFATURI UTILE

Va oferim cateva sfaturi utile pentru ca într-adevar reprezintă o solutie optimă atât pentru constructiile noi, cât si pentru renovarea celor vechi, montarea constând într-un proces simplu si rapid.

Pentru că rezistena si greutatea mică fac din tigla metalică concurentul favorit la titlul de cea mai bună învelitoare.

Tigla ceramică e grea iar acest lucru aduce după sine necesitatea unei capacităti portante mari a sarpantei. Pe un acoperis de 200 mp vei aseza o sarcină de peste 10.000 kg în cazul tiglei ceramice, fată de numai 1.000 kg în cazul tiglei metalice.

Pentru că structura necesară este usoară, cheltuielile totale ale construciei sunt foarte mult diminuate.

Si nu în ultimul rând, pentru că tigla metalica oferă o estetică deosebită, nu necesită cheltuieli de întretinere, nu formează muschi si are o longevitate mult mai mare decât tigla ceramică sau tabla zincată. Durata de viată poate depăsi 50 de ani.

De obicei tigla metalica Wetterbest se livrează la dimensiunile necesare, cerute de client, totuşi dacă e nevoie de efectuat unele decupări suplimentare sau o tăietură de colţ, folosiţi instrumente admise (foarfeca de tablă, freza electrică, etc). În nici un caz nu folosiţi flexul sau alte unelte abrazive având turaţii mari de funcţionare, deoarece pot cauza înfierbântarea stratului de zinc care este protectorul principal al tablei, prin urmare deteriorându-l. Iar în cazul flexului, particulele abrasive fierbinţi pot cădea pe suprafaţa decorativă a ţiglei metalice deteriorând-o.

Oricât de atenţi am fi , este posibil ca în timpul lucrărilor de manipulare sau montare să deteriorăm puţin stratul decorativ prin aplicarea unei zgârieturi nesemnificative la prima vedere, dar care pot evolua în timp. De aceea toate zgârieturile apărute trebuiesc imediat prelucrate cu vopsea retuş pentru a evita orice posibilă problemă în viitor.

Decizia de achiziție a unui acoperiș nou va avea consecințe pe termen lung. Procedați cu maximă atenție și luați decizia corectă. Un acoperiș bun trebuie să ofere confort și siguranță pentru dumneavoastră și familie. Nu trebuie să vă faceți griji pentru infiltrații, condens, intreținere sau condiții meteo extreme.

O abordare sistemică combină componente de înaltă performanță -substraturi, țigle, accesorii, elemente de ventilație, pentru a crea un sistem complet de învelitoare pentru acoperiș. Avantajul unui sistem complet de învelitoare îl reprezintă sursa de producție unică care stă în spatele sistemului de învelitoare.

Atunci când componentele care fac parte dintr-un sistem complet de învelitoare sunt instalate, rezultatul este un acoperiș care funcționează mai bine și are o durată mai lungă de viață. Sistemul de învelitoare din țiglă metalică Wetterbest a fost dezvoltat pentru a fi o soluție completă de acoperiș.

Atunci când vine vorba despre lucrările pentru acoperișuri, care nu corespund cerințelor, majoritatea constructorilor și cumpărătorilor tind să cumpere elementele separat, adesea folosind un amestec de produse de la diferiți producători. Cu toate acestea, acest lucru nu este deloc o soluție potrivită, având în vedere modul de realizare a diverselor componente și calitatea lor diferită. În plus, achiziționarea componentelor pentru acoperiș de la diverși producători poate ridica în cele din urmă prețul învelitorii pentru acoperiș. Un sistem complet de învelitoare poate fi mult mai ieftin.

Pentru a discuta despre beneficiile sistemului complet de acoperis de tigla metalica, trebuie sa stabilim ce este acoperisul…
De cele mai multe ori, cand ne gandim la un acoperis ne gandim la tigla, tabla, carton bituminos sau la materiale ceva mai exotice, sita, sindrila si stuf.
De fapt, aceastra este doar invelitoarea, o parte importanta a acoperisului, dar invelitoarea nu este un acoperis!

Call Now Button