TABLA CUTATA

Profilele permit utilizarea tablei cutate atât pentru construcții industriale la exterior şi interior, pentru acoperiş, pereţi şi diverse placări cu rol estetic, cât și pentru acoperirea construcțiilor civile (case, blocuri, birouri) și placarea gardurilor şi a porţiunilor de sageac al acoperişurilor.

Tabla cutata Wetterbest cu profil trapezoidal este folosită atât pentru placări în cazul proiectelor industriale, la exteriorul, respectiv interiorul construcţiilor (acoperişuri, pereţi şi diverse aplicaţii cu rol estetic), cât şi pentru acoperirea construcţiilor civile rezidentiale, administrative, comerciale (case, blocuri, birouri) şi placarea gardurilor şi a zonelor de sageac ale acoperişurilor.

W8 este recomandat pentru placări interioare și exterioare și, de asemenea, pentru sageac.

W10 este recomandat pentru placări interioare și exterioare și, de asemenea, pentru sageac.

W18 se poate folosi la pereții halelor industriale și la acoperișurile construcțiilor rezidențiale.

W35 se poate folosi pentru pereții și acoperișurile construcțiilor mici și medii.

W60 pozitiv se folosește pentru acoperișurile industriale, iar tabla cutată W60 negativ se folosește ca structura pentru realizarea planșeelor în sistem de tipul cofrag pierdut.

Tabla Cutata T8

w8-pics
schita-t8

Descriere produs
Tabla cutata T8 este produsă din tablă din oțel, zincată pe ambele parți și protejată cu poliester.
Se folosește în special la fațade, garduri sau plafoane dar se poate monta și pe acoperiș ca învelitoare.
Specificații de producție
-tabla cutata WETTERBEST T8 este produsă cu o grosime nominală între 0,3 – 0,7 mm, în funcție de cerințele construcțieilungimea standard a modulelor este cuprinsa între 0,500 m și 13,5 m. Executarea modulelor cu lungimi diferite de cele standard se va face dupa consultarea prealabila a consultantului tehnic WETTERBEST
-21 variante coloristice mate și lucioase

Tabla Cutata T18

w18-pics
schita-t18

Descriere produs
Tabla cutată T18 este produsă din tablă din oțel, zincată pe ambele părți și protejată cu poliester.
Se folosește în special la fațade, garduri sau plafoane dar se poate monta și pe acoperiș ca învelitoare.
Specificații de producție
-tabla cutată WETTERBEST T18 este produsă cu o grosime nominală între 0,3 – 0,7 mm, în funcție de cerințele construcției lungimea standard a modulelor este cuprinsă între 0,500 m și 13,5 m. Executarea modulelor cu lungimi diferite de cele standard se va face după consultarea prealabilă a consultantului tehnic WETTERBEST.
-tabla cutată este profilată în două variante: cu cutele spre exterior pentru fațadă și cu cutele spre interior pentru acoperiș
-21 variante coloristice mate și lucioase

Tabla Cutata T35

w35-pics
schita-t35

Descriere produs
Tabla cutată T35 de la WETTERBEST este produsă din tablă din oțel, zincată pe ambele părți și protejată cu poliester.
Materia primă de calitate superioară permite utilizarea tablei la placarea fațadelor în special a clădirilor comerciale și industriale. Se poate monta și pe acoperiș ca învelitoare. Înălțimea cutei este de 35 mm.
Specificații de producție
-tabla cutată WETTERBEST T35 este produsă cu o grosime nominală între 0,4 – 1,50 mm, în funcție de cerințele construcției
-lungimea standard a modulelor este cuprinsă între 0,500 m și 13,5 m.

Tabla Cutata T60

w60-pics
9

Descriere produs
Tabla cutată T60 de la WETTERBEST este produsă din tablă din oțel, zincată pe ambele părți și protejată cu poliester.
Materia primă de calitate superioară permite utilizarea tablei la placarea fațadelor în special a clădirilor comerciale și industriale. Se poate monta și pe acoperiș ca învelitoare. Înălțimea cutei este de 60 mm.
Specificații de producție
-tabla cutată WETTERBEST T60 este produsă cu o grosime nominală între 0,4 – 1,50 mm, în funcție de cerințele construcției
-lungimea standard a modulelor este cuprinsă între 0,500 m și 13,5 m.

Tabla cutata este unica datorita formei simple. Aceasta se foloseste si pentru realizarea peretilor si a fatadelor. Atunci cand cladirea este facuta in totalitate cu tabla cutata, se sterge delimitarea traditionala intre acoperis si fatada.

Call Now Button