TIGLA METALICA

Tigla metalica proiectata pe tablă de oţel zincat prevopsit, prin o îmbinare geometrică perfectă, Wetterbest® este un produs original, de calitate superioară, mai longeviv decât ţigla ceramică sau tabla zincată, fiind totodată compatibila cu orice tip de construcţie: case, blocuri de locuinţe, case de vacanţă, instituţii publice, spaţii comerciale, hale industriale – proiecte de renovare sau clădiri noi.

logo wetterbest sus
schita1

Tigla metalica Wetterbest Clasic

– Lăţimea utilă este de 1120 mm şi cuprinde 6 ondule cu o înălţime de 23 mm;

– Lungimea unui modul este de 350 mm, terminaţiile însumate au 140 mm, iar între 2 module este o treaptă de 20 mm;

– Stratul de vopsea poliesterică este de 25 de microni pentru ţigla metalică lucioasă şi 35 de microni pentru ţigla metalică mată;

– Stratul minim de zinc din oţel are 200 g/mp.

Atentie: Nu se recomandă utilizarea unor panouri de țiglă metalică mai lungi decât echivalentul a 12 pași, întrucât acestea se deformează ireversibil, indiferent de modul de manipulare!

wtb-clasic
wetterbest-schita2
schita2

In plus, se deosebeste de tigla metalica clasica printr-un montaj uşor şi rapid, iar pierderile de material sunt cu atât mai mici procentual comparativ cu ţigla metalică clasică, cu cât acoperişul este mai complicat.

– Tigla metalica în 2 module.
– Bricolabilitate (transportul, depozitarea și montajul se execută mult mai simplu decât în cazul profilului clasic).
– Profil simetric faţă de axa longitudinală.
– Posibilitatea montajului în zig – zag (nu se mai întâlnesc în aceeași zonă 4 foi de țiglă metalică, ci doar 3 foi).
– Posibilitatea montajului indiferent de poziție, una sub/deasupra celeilalte, atât foaia din stânga, cât și cea din dreapta).
– Înălţimea treptei între module este de 30 mm, cea mai înaltă de pe piaţă, din care rezultă o rezistenţă mecanică sporită şi un aspect UNIC.
– Design elegant.

wtb-plus
wetterbest-colosseum
coloseum

Tigla metalica Wetterbest Colosseum este zveltă şi amplă, aceste aspecte contribuind la creşterea capacităţii de evacuare rapidă a apei de la nivelul acoperişului şi la degajarea masei de zăpadă.

Mai mult, profilul ţiglei Colosseum aduce un plus de rezistenţă la încercările mecanice la care, de-a lungul perioadei de exploatare, sistemul de învelitoare va fi supus.

Comparativ cu panourile clasice de ţiglă, Colosseum, are bază decupată pe contur, acest lucru contribuind la obţinerea unei suprapuneri minime, fără pierderi de material.

wtb-colosseum
gladiator_big
4

În conceptul profilului de tigla metalica Wetterbest Gladiator regăsim robustețea mecanică a sistemelor de învelitori Wetterbest și eleganța acoperișurilor clasice mediteraneene.

Profilul Wetterbest Gladiator oferă posibilitatea montajului indiferent de poziție, una sub (deasupra) celeilalte, atât modulul din stânga, cât și cel din dreapta. Pierderile de material sunt cu atât mai mici procentual comparativ cu ţigla metalică clasică, cu cât acoperişul este mai complicat.

wtb-glad
385788
screenshot-at-dec-05-19-48-50

screenshot-at-dec-05-19-48-28
Call Now Button