TIGLA METALICA

Proiectate pe tablă de oţel zincat prevopsit, pentru o îmbinare geometrică perfectă, ţiglele metalice Wetterbest® sunt produse originale, de calitate superioară, mai longevive decât ţigla ceramică sau tabla zincată, fiind totodată compatibile cu orice tip de construcţie: case, blocuri de locuinţe, case de vacanţă, instituţii publice, spaţii comerciale, hale industriale – proiecte de renovare sau clădiri noi.

logo wetterbest sus
schita1

– Lăţimea utilă este de 1120 mm şi cuprinde 6 ondule cu o înălţime de 23 mm;

– Lungimea unui modul este de 350 mm, terminaţiile însumate au 140 mm, iar între 2 module este o treaptă de 20 mm;

– Stratul de vopsea poliesterică este de 25 de microni pentru ţigla metalică lucioasă şi 35 de microni pentru ţigla metalică mată;

– Stratul minim de zinc din oţel are 200 g/mp.

Atentie: Nu se recomandă utilizarea unor panouri de țiglă metalică mai lungi decât echivalentul a 12 pași, întrucât acestea se deformează ireversibil, indiferent de modul de manipulare!

scut-Wetterbest-Classic
wetterbest-schita2
schita2

In plus, se deosebeste de tigla metalica clasica printr-un montaj uşor şi rapid, iar pierderile de material sunt cu atât mai mici procentual comparativ cu ţigla metalică clasică, cu cât acoperişul este mai complicat.

– Ţiglă metalică în 2 module.
– Bricolabilitate (transportul, depozitarea și montajul se execută mult mai simplu decât în cazul profilului clasic).
– Profil simetric faţă de axa longitudinală.
– Posibilitatea montajului în zig – zag (nu se mai întâlnesc în aceeași zonă 4 foi de țiglă metalică, ci doar 3 foi).
– Posibilitatea montajului indiferent de poziție, una sub/deasupra celeilalte, atât foaia din stânga, cât și cea din dreapta).
– Înălţimea treptei între module este de 30 mm, cea mai înaltă de pe piaţă, din care rezultă o rezistenţă mecanică sporită şi un aspect UNIC.
– Design elegant.

wetterbest2
wetterbest-schita3
schita3

– Lăţimea utilă este de 1150 mm şi cuprinde 5 ondule cu o înălţime de 20 mm;

– Aceeaşi calitate de rezistenţă mecanică precum profilul Classic;

– Stratul de vopsea poliesterică este de 25 de microni pentru ţigla metalică lucioasă şi 35 de microni pentru ţigla metalică mată;

– Stratul de zinc din oţel are minim 200 g/mp.

Atentie: Nu se recomanda utilizarea unor panouri de tigla metalică mai lungi decât echivalentul a 12 pași, întrucât acestea se deformează ireversibil, indiferent de modul de manipulare!

wetterbest3
gladiator_big
4

În conceptul profilului de tigla metalica Wetterbest Gladiator regăsim robustețea mecanică a sistemelor de învelitori Wetterbest și eleganța acoperișurilor clasice mediteraneene.

Profilul Wetterbest Gladiator oferă posibilitatea montajului indiferent de poziție, una sub (deasupra) celeilalte, atât modulul din stânga, cât și cel din dreapta. Pierderile de material sunt cu atât mai mici procentual comparativ cu ţigla metalică clasică, cu cât acoperişul este mai complicat.

scut wetterbest cu transparenta
wetterbest-colosseum
schita-wetterbest-colosseum-2dec2016

Profilarea tiglei Wetterbest Colosseum este zveltă şi amplă, aceste aspecte contribuind la creşterea capacităţii de evacuare rapidă a apei de la nivelul acoperişului şi la degajarea masei de zăpadă.

Mai mult, profilul ţiglei Colosseum aduce un plus de rezistenţă la încercările mecanice la care, de-a lungul perioadei de exploatare, sistemul de învelitoare va fi supus.

Comparativ cu panourile clasice de ţiglă, Colosseum, are bază decupată pe contur, acest lucru contribuind la obţinerea unei suprapuneri minime, fără pierderi de material.

wetterbest-colosseum
Call Now Button